Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

  PT Yoga

  Vi erbjuder PT Yoga för dig som önskar få en mer personlig resa inom yoga och coaching. Individuella möten inom yoga har många förmåner eftersom vi utgår ifrån vad det är just du behöver eller söker. Vi skräddarsyr lektionen utifrån det som funkar för dig just nu.

  Under konsultationen tittar jag på din kropps rörelseomfång, hållning, eventuella obalanser samt lyssnar på din livsberättelse. Utifrån denna bakgrund skapar jag ditt program som vi också går igenom grundligt så du känner dig trygg att praktisera hemma. Programmet, i streckfigurs-format, skickar jag till dig via mail kort efter vårt första möte.

  Yoga har en potential att förändra invanda mönster och beteenden i såväl kroppens rörelsemönster, andningsmönster som tankemönster. Tillsammans skapar vi ett hållbart, läkande och tryggt sätt att stärka kroppen och sinnet. Utfirån dina förutsättningar och önskemål, här och nu.

  Innan vi ses önskar jag att du tänker igenom vad du har för intention med ditt program. Vilka behov har du? Vilken tid på dygnet vill du utöva och hur mycket tid har du att avvara?  En kort stund varje dag kan göra stor skillnad för din livskvalitet, din kontakt med dig själv och omvärlden.

  Yoga hos oss kombinerar traditionella tekniker och metoder med kunskap om den moderna människan. Österländsk filosofi och kunskap möter västerländsk vetenskap. Yogan anpassas efter individens förutsättningar – INTE TVÄRTOM.

  Boka tid här