Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

  Yoga Massage

  AYURVEDISK YOGA MASSAGE (AYM)

  Är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga och Ayurveda. Ursprungsmetoden av AYM utvecklades i början av 1980 talet i Pune i Indien av Master Kusum Modak. Hon var en kvinnlig elev som studerade under BKS Iyengar. Kusum kombinerade de väsentliga egenskaperna av den fysiska Iyengar yoga praktiken med sina personliga erfarenheter av Auyrvedisk Massage som hon lärt sig av sin gamla lärare Master Limaye Maharaj – en expert i konsten av terapeutisk massage.

  Auyrvedisk Yoga Massage (AYM) är nuförtiden en av de mest kompletta massagetekniker som jobbar på många olika nivåer – fysisk, mental, känslomässig och energisk.

  Massagen utförs på en madrass på golvet. Både händer och fötter används under den 50 – 90 minuter långa massagen. Djupgående massage och yogabaserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

  Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, assisterad stretching, traktioner och mjuka mobiliseringar kombineras med aktiv djupandning vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet samtidigt som den kan bidra till att uppbringa en djup känsla av avslappning och förnyad energi. Trycket anpassas efter behov.

  Yogamassage är mycket bra om man är stel och spänd. Den är ett utmärkt komplement till din yoga, sport eller workout och passar även väldigt bra för aktiva idrottsutövare.

  Massagen avslutas med en mycket avslappnande huvud- och ansiktsmassage.

  Utöver olja använder vi också ett örtpulver, Calamus, vilket ger en behaglig, exfolierande känsla, men framförallt så hjälper den att förbättra cirkulationen och värmer upp vävnaderna snabbare – vilket intensifierar fördelarna av massagen. Vidare hjälper Calamus till med utrensningen av gifter och slaggprodukter och stöttar funktionen av det lymfatiska systemet – efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

  BOKA TID HÄR